You are here: Home » Gulv » Sæbe

Sæbe

Sæbe og sæbebehandling af bræddegulve foretages. I fald du ønsker et nydeligt plankegulv eller parketgulv med et naturligt look, er sæbe en eminent overflademulighed. Lud og ludbehandling kombineres sædvanligvis med gulvvask og sæbebehandling, for et lyst udseende. plankegulvet eller parketgulvet vaskes systematisk, så den holdbare effekt sikres, helst én gang ugentlig.

Sæbe

Sæbe

Hvordan udføres sæbebehandling?

Til sæbebehandling af gulve benyttes en gulvsæbe, som er beregnet til gulvvask. Enten som færdigblandet sæbe eller som sæbespåner der udrøres i lunkent vand. På nyslebne og ubehandlede plankegulve og parket bruges en mere fed sæbeblanding indtil træet er mættet med sæbebehandling. Et parketgulv eller plankegulv der sæbebehandles for første gang kan, benyttes efter 4 – 5 gange gulvvask. Plankegulvet eller parketgulvet skal være godt tørt imellem hver gulvvask. Anvend brugsanvisningerne på kartonnen og vær specielt obs på blandingsforhold, tørretid samt vaskeretning.

Gulvsæbe eller sæbe?

Overfladeløsningen benyttes på ubehandlede og ludbehandlede plankegulve og parketgulve. Fordelen ved lud og ludning af gulve, er at gulvet ikke gulnes og misfarves. Forudsat du ønsker et naturligt og lyst plankegulv eller parketgulv, kan vask med gulvsæbe eller sæbespåner tilrådes.

Trip Trap sæbebehandling?

Til gulvvask bruges en sæbe som er beregnet til trægulve og træ. Sæbe til gulvvask er tyktflydende med mange forskellige funktioner. Blandt andet at rengøre gulvoverfladen og beskytte træet. Der kan købes færdigblandet sæbebehandling fra blandt andet Faxe, Trip Trap, Faxe og mange andre. Benyt kuldslået vand idet brandvarmt vand får træet til at ‘rejser sig’.

Natur sæbe eller hvid sæbe?

Sæbe til træ findes som hvid sæbe eller natur. Nuancen på  gulv  kan justeres ned eller op afhængig af gulvsæben som benyttes. Ønskes en hvid nuance bruges den hvide gulvsæbe.

Kan sæbebehandling anbefales?

Gulvsæbe har været benyttet som overflade i mange generationer. Ønskes det sandskurede, naturlige og rustikke udseende, er sæbebehandling den perfekte gulvbehandling. Det er nemt, billigt og særdeles holdbart. Såfremt behandlingen er udført korrekt, opnås en meget slidstærk overflade.

Spørg din håndværker til råds om sæbe og sæbebehandling

Ved gulvvask med gulvsæbe  følges vejledningen på gulvsæbens emballage. Kontakt os gerne såfremt du er i tvivl.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes