You are here: Home » Gulv » Olie

Olie

Olie og oliering af plankegulve og parketgulve tilbydes til en rimelig pris. Denne efterbehandling giver træets ved en flot glød og er særdeles hot på både mørke og lyse trægulve. Olie som overflade kaldes også gulvolie ikke at forveksle med andre olietyper.

Olie

Olie

Olie og oliebehandling af parket og plankegulve?

forudsat dit gulv er blevet forslidt samt den oprindelige nuance forsvundet? Så er en ny olie uundværlig. Gulvet mættes med en hærdende gulvolie der er kraftig, modstandsdygtig, rengøringsvenlig og flot at kigge på. som helhed en ganske eminent behandling som er hot.

Gulvolie til parketgulve

Gulvolie bibringer træet dybde ligegyldig om træsorten er lys eller mørk. Åretegninger og stukturer i træet fremdrages og bliver mere karakteristisk. Oliering bruges tilmed på køkkenbordplader hvor der kommer fedt, dette viser at det er en ganske fantastisk behandling.

Oliering og oliebehandling af plankegulve?

Olie tilfører lyse træsorter en lidt honning agtig farve, som er meget yndig. Med olie får du et flot og naturligt plankegulv eller parketgulv, der vil træde frem som tørt og rustikt. Olierede trægulve kan poleres og være blank, om ønsket.

Hvid oliebehandling med hvidpigment?

Hvid gulvolie kaldes også for hvidpigmenteret olie. Gulvolie kan fås med og uden hvidpigmentering. Hvidpigmenteret oliebehandling er en overordentlig fin ny overflade, der passer glimrende til et nyafslebet lyst massivt gulv. Lyse træsorter som bøg, ask, eg og fyr får den eftertragtede lys grå-hvidlige tone som et sandskuret bræddegulv.

Gør-det-selv gulvbehandling

Behandling kan udføres som gør-det-selv gulvarbejde eller af en rigtig gulvfagmand. Vi har stor viden og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig. Med billige gulvafslibning priser, er vi en overordentlig konkurrencedygtig gulvpartner. Her er du sikker på hånværksmæssigt korrekt gulvarbejde.

Daglig rengøring af olieret parketgulv eller plankegulv

Et oliegulv bør vaskes så lidt som muligt, kun nøjes med støvsugning. Når det bliver snavset anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede plankegulve og parketgulve.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes