You are here: Home » Gulv » Maling

Maling

Fuldmaling af gulve bruges temmelig sjældent, idet træ udseendet hermed vil gå tabt. Træ er et forunderligt naturens materiale, som passer til enhver beboelse. Træ som gulv skaber trivsel, hygge og varme. Denne virkning vil dog fordufte ved overmaling. Det er bestemt ikke ligegyldigt hvordan et parketgulv males, så anvend for altid en dygtig gulvsliber til gulvmaling.

Maling

Maling

Hvorfor maling af trægulve?

Maling er en slidfast gulvbehandling som er fulddækkende. Herved kan træets naturlige look ikke bedømmes, til gengæld opnår man med maling en heldækkende ensfarvet finish. Maling er en kanongod mulighed til utrolig slidte plankegulve og parket, der ikke tåler en gulvafhøvling eller afslibning.

Typer af gulvmaling?

Der benyttes som oftest 2 forskellige kategoerier maling til parketgulve, alkyd og epoxy. Begge typer maling er overordentlig slidstærke og benyttes ikke kun på plankegulve, men også på betongulve i fabrikshaller og lagerhaller hvor der køre palleløftere.

Hvorfor gulvmaling?

I fald et plankegulv eller parketgulv er nyt eller nyafslebet, vil efterbehandling med maling være tåbelig. Fuldmaling benyttes på et såkaldt ‘problemgulv’ for at hemmeligholde skader, herunder halvmat, silkemat, blank, halvblank, højglans. Et malet plankegulv eller parketgulv er rengøringvenlig, smudsafvisende samt let at vedligholde.

Forarbejde inden malerarbejdet startes

Parketgulv eller plankegulvet skal være helt rent inden malingen påføres. Grundrengøring er dermed nødvendig, idet det mindste snavs, fedt, støv og smuds vil skabe problemer.

Hvordan vedligeholdes og rengøres et malet gulv?

I fald malingen viser tegn på slid og brug, kan det behandles påny. Er malingen slidt gennem til rent træ, er det muligt at pletmale uden slibning af hele gulvfladen. Gulvpleje, gulvrengøring og gulvvedligeholdelse er nemt ligesom på et lakbehandlet gulv  Ved vask og støvsugning får du et rent plankegulv eller parketgulv i en fart, hvilket selvfølgelig er afholdt hos børnefamilier.

Er der mulighed for valg af farvenuancer?

Gulvmaling udføres ofte i en hvid, men det er også muligt at farvetone malingen til en mørk patina. Et malet pankegulv eller parket kan også påmales border og kanter.

Ring til os for en snak om perspektiv for dit massive bræddegulv.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes