You are here: Home » Gulv » Lud

Lud

Ludbehandling og lud er en efterbehandling der påfører et pænt, lyst og naturligt look og patina. Lud og ludning beskytter ikke plankegulvet mod slitage og brug. Derved må der bagefter tildeles en slidfast behandling oven på ludningen, herunder hvid olie, sæbe, voks, hvid olie, hvid lak og almindelig olie, lak, lud. Vi bruger fabrikater som:

Lud

Lud

  • Faxe
  • TripTrap

Hvem udfører ludning og lud?

Ludning og lud bruges til slippe udenom den rædsomme gule glød på lyse parket og plankegulve. Ludden er en kemi som ødelægger træets oprindelige garvesyre og dermed forstyrre gulning. Dernæst overtager du et trægulv med den populære lyse yndlingsfarve.

Hvad for en behandling kan anbefales sammen med lud?

Gulvslibning og overfladebehandling af parket og plankegulve vil give anderledes udtryk afhængig af træsort, gulvtype samt træets tilstand. Især lud parketgulve fremviser anderledes farvenuance betinges af mængden af træets garvesyre. Eksotiske og mørke trægulve kan ikke luddes og gøres lysere.

Gulvrengøring, gulvvedligeholdelse og gulvpleje?

Hvis et gulv med ludbehandling ‘skrubbes’ så patinaen og ludbehandlingen fordufter, må selve gulv  finslibes og tilføres endnu en omgang. Daglig rengøring er støvsugning og gulvvask udført efter behov. Der bruges en færdig ludsæbe, flydende sæbespåner eller sæbespåner der opløses i vand. Gulvvask i sæbespånevand er et traditionelt husråd, som vi med fornøjelse viderebringer. Med sæbespånevand fås den efterstræbte grå hvide patina, der er populær nu.

Alternative gulvbehandlinger til hvid lud og natur lud?

Dersom du er på udkig efter et lyst plankegulv eller parketgulv i boligen, så ring eller skriv gerne til vore dygtige gulvfolk. Vi tilbyder gulvvejledning, gulvinspiration og gulvrådgivning og en fortræffelig gulvservice, så du opnår den allerbedste effekt. Som fagmand ved vi alt om parket og plankegulve og vi lytter til dine ønsker og drømme til det nyafslebne plankegulv eller parketgulv, og meddeler dig om sæbebehandling, vedligeholdelse og tørretid. Alternative overfladebehandlinger er hvid olie og hvid lak, som giver en yndig, hvid farve. Vi foreslår ikke gør-det-selv ludbehandling.

Pletter på ludbehandlede parketgulve og plankegulve?

Som omtalt må man ikke ‘skrubbe’ eller fjerne ludbehandlingen i træoverfladen. I fald der kommer pletter af rødvin, te, blod, kaffe eller andet på gulvet, er praksis at benytte en ‘pletfjerner’ til pågældende formål.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes