You are here: Home » Gulv » Gulvsliber

Gulvsliber

Gulvsliber

Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til snarest hyre leder vi efter en rutineret og professionel gulvmand til at sørge for adskillige former for slibeopgaver. Du skal have kompetencer indenfor trætekniske og gulvtekniske gøremål, herunder gulvafhøvling. Fast stilling forventes siden vores ordreindgang er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til afslibning af gulve

Dine primære arbejdsopgaver vil være gulvafslibning samt gulvbehandling af plankegulve og parketgulve for erhvervskunder, privatkunder og boligselskaber. Du vil komme til at arbejde i team med andre dedikeredemeget dygtige gulvspecialister, dog alene ved små opgaver. For det får du firmabil stillet til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi formoder, at du har høj professionel begavelse og kan arbejde selvstændigt med en behagelig facon overfor vore talrige klienter. Du skal kunne lave følgende arbejdsopgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af køkkenbord
  • Afslibning af gulve
  • Afslibning af lakerede gulve
  • Afslibning af trægulv
  • Ludbehandling af trægulve
Gulvtekniske perspektiver og udfordringer

Her er det lokale gulvfirma der lever af at forny hjemmets trægulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvsøgning
  • Gulvreparation
  • Slibning

i høj kvalitet til billige gulvafslibning priser. Alt pudsning udføres af fagligt dygtige gulvsliber

Lidt om vores gulvfirma

Siden starten i 2002 har vi udført gulvrenovering og gulvopfriskning rundt omkring i hele landet. Med speciale i renovering og opfriskning af plankegulve eller parket har vi udført gulvopgaver i København, Odense og Aarhus samt talrige andre steder i Danmark. Fortrinsvis indenfor gulvafhøvling, slibning og overfladebehandling har gulvfirmaet opnået en iøjnefaldende rolle indenfor den fagmæssige del af gulvbranchen, med god kvalitet til fornuftsbetonede priser.

Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvsliber leje

Vi er et gulvfirma som er vidtberømt for grundig gulvarbejde, hvor der lægges vægt på samspillet mellem ny teknologi, billig gulvafslibning priser og høj kvalitet. Ledelse og medarbejdere har fokus på indemiljø, arbejdsmiljø samtminimering af støj og støv.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes