You are here: Home » Gulv » Gulvpolering

Gulvpolering

Gulvpolering

Gulvpolering

Gulvpolering og polering af trægulve, er en metode til at forme blanke overflader. Her brugte man gulvvoks, oliebehandling eller gulvsæbe, som alle er overfladebehandlinger, der er anvendelig til polering. Gulvpolering kan udføres på alle bræddegulve der er nybehandlet. Konsekvensen af polering er blandet afhængig af hvilken overfladebehandling der anvendes. En polering benævnes også ‘efterpolering’ og benyttes hyppigt på oliebehandlede, voksbehandlede og sæbebehandlede flader af træ. Der anvendes en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, som ved hjælp af pads eller klude fremtryller den fineste blanke gulvoverflade. Resultatet skal ses, hvilket du kan gøre i vores gulvværksted.

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en proces til at forny og opfriske eller polere plankegulve og parketgulve. Med en rondelsliber eller polermaskine klares gulvoverfladen med en polering. Herpå fremkommer der en mat eller helt glansfuld og skinnende overflade. Den afgørende effekt betinges af hvilken type slibemiddel gulvfolkene tager i brug. Gulve med sæbe, olie eller voks kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

Sådan poleres et plankegulv eller parket?

Gulvpolering er en meget speciel måde, som blev benyttet på de ‘bonede gulve’. Det var i reglen på slotte og herregårde samt det ædle borgerskab som havde denne slags plankegulve. Hertil blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulvafslibning er i folkemunde en fællesbetegnelse for de finere kredse

Hvor meget koster en gulvpolering?

Har du udelukkende brug for en polerings pris kan du få den her på hjemmesiden, både med og uden gulvslibning. Indhent en konkurrencedygtig gulvpolering pris ved at ringe eller skrive til os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og gulvbehandling er alfa og omega, siden der gives et beskyttende lag, som sikrer gulvet mod beskadigelse i mange år fremover. Efter en afslibning eller afhøvling kan man behandle gulvoverfladen med olie eller lud og sæbe. Er du i usikker på, hvilken efterbehandlingstype der passer bedst til dit massive gulv. Få dermed gode råd fra en gulvekspert, førend du beslutter dig for olie, voks eller sæbe.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes