You are here: Home » Gulv » Gulvpleje

Gulvpleje

Gulvpleje

Gulvpleje

Gulvpleje bruges til at gøre trægulvet pænt og bevare en slidstærk overflade. Plankegulve eller parketgulve plejes forskelligt hvilket kommer an på tilstand og gulvbehandling. Den rette gulvpleje tilrettes rengøringen og vedligeholdelsen i hjemmet.

Hvofor gulvpleje?

Der er nu hyggeligt med træ og trægulve i hjemmet. Gulve af træ giver privatbgoligen noget fuldstændig særligt, i dagligstuen, børneværelset eller et kontor i en virksomhed. Træ giver et strøg af velbefindend, uovertræffelighed og hygge på én gang. Ved at vedligeholde, rengøre og pleje et pankegulv eller parket rigtig, vil du få en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der benyttes de korrekte plejemidler til rengøring og vedligeholdelse af parketgulve. Forfejlet brug af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve og ødelægge gulvene. Det kan i øvrigt give problemer at forlade plankegulve og parket for vådt ved vask. uanset hvilken behandling parketgulvet eller plankegulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over lang tid. Stærke rengøringsmidler på trægulve er unødvendigt.

Gulvpleje af lud, lak og olie parketgulve og plankegulve?

Har du et ludbehandlet gulvafslibning bør det rengøres med sæbespåner eller en natur sæbe til trægulve. Gulve med lak kan med fordel rengøres med universal rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. Oliegulve kan vaskes med gulvsæbe eller oliepleje, som ganske enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvpleje og hvornår gulvrengøring?

Vi tilbyder gulvrådgivning om gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Ifald boligen har et slidt og grimt parket eller plankegulv, kan fristelsen være gulvudskiftning og gulvsanering. Tit behøver du ikke at skifte dit massive bræddegulv, men kan begrænse sig til en gulvslibning. Gulvfagmanden har en hel del typer gulvrenovering, herunder gulvafslibning, overfladebehandling og høvling, hvorefter dit gamle og slidte pankegulv eller parket omdannes til nyt. Vi benytter fuldslibning, gulvafslibning og let slibning til gulvopfrisning.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver normalt det flotteste løsning. Her slibes træet helt, så efterbehandlingen påføres nyslebet træ. Herefter kan der laves en ny behandling med lak, lud, sæbe og voks. Et unikt udtryk fås med gulvbejdse eller gulvmaling, så kun fantasiensætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her slibes gulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Teknikken egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med lud, lak, voks eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny overflade. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om vedligeholdelse, afslibning og rengøring og gulvpleje.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes